1,550.00ден

Вина Бовин

Bovin Chardonnay Barrique

1,550.00ден

Вина Бовин

Bovin Dissan Barrique

1,250.00ден

Вина Бовин

Bovin Imperator

1,900.00ден

Вина Бовин

Bovin Merlot

950.00ден

Вина Бовин

Bovin Merlot Barrique

1,550.00ден

Вина Бовин

Вино Bovin Kleopatra

1,250.00ден

Вина Тиквеш

Тиквеш Alexandria Cuveе

750.00ден

Вина Тиквеш

Тиквеш Cabernet Sauvignon

650.00ден
750.00ден

Алкохол жестоко

Ballantine’s Finest

1,150.00ден

Алкохол жестоко

Ballantine’s Finest + 2 glass

1,250.00ден

Алкохол жестоко

Chivas Regal 12

2,200.00ден

Алкохол жестоко

Jameson

1,350.00ден

Алкохол жестоко

Johnnie Walker Red Label

1,600.00ден

Алкохол жестоко

johnnie walker red label + 2 glasses

1,400.00ден

Алкохол жестоко

Tequila Two Fingers

1,600.00ден
1,550.00ден
1,550.00ден
2,000.00ден
1,850.00ден

Вино останато

Плоска сет

550.00ден

Вино останато

Сет и две вина

1,600.00ден

Вино останато

Сет за вино – 1

650.00ден
650.00ден

Вино останато

Вино – св. Никола

650.00ден

Вино останато

Сино вино PASIONBLUE

900.00ден