Букет рози – 2

1,200.00ден2,100.00ден

Букетот се состои од рози декорирани во кутија.
Кутијата е рачно изработена со димензии
– мала кутија дијаметар 11cm и висина 21cm
– Голема кутија дијаметар 16cm и висина 21cm
Малата кутија се користи за подарок со 5 рози
Големата кутија се користи за подарок со 7,9 и 11

SKU: N/A Category:
Translate »