Вино Bovin Kleopatra

1,250.00ден

Црвено вино, Cabernet Franc
Црвено – Богато и Полно
Винарија: Домашна, Бовин
Земја/Регион: Македонија, Тиквешко
750 ml

Виното е спакувано во специјална картонска кутија.

Translate »