Волшебен момент

750.00ден

Подарокот содржи:

  • Вино Тиквешко Александрија 200ml
  • Рачно изработена од пресуван картон и внатрешно облозена со бела хартија, плишана црна, коцкаста кутија. Кутијата е цврста и може повторно да се користи
  • Чоколадни бомбони FERRERO ROCHER или Lindt Lindor
  • Чоколадо црно ELITE од Европа
  • Декорација
Category:
Translate »