Дрвена кутија со вино 4

1,850.00ден

Подарокот содржи:

  • Рачно изработена голема дрвена кутија премачкана со еколошка боја
  • Зелено вино PASIONBLUE,
  • Чоколадни бонбони Lindt Lindor 200g,
  • Алое во керамичка саксија,
  • Декорација
Translate »