За Него – 1

800.00ден

Подарокот содржи:

  • Пиво Heineken во лименка 3 x 330ml
  • Рачно изработена од пресуван картон и внатрешно облозена со бела хартија, плишана темно зелена, коцкаста кутија. Кутијата е цврста и може повторно да се користи
  • Чоколадни бомбони од Европа
  • Декорација
Translate »