За Него -2

800.00ден

Подарокот содржи:

  • Пиво Heineken во лименки 3 x 330ml
  • Рачно изработена од пресуван картон и внатрешно облозена со бела хартија, плишана темно зелена, коцкаста кутија. Кутијата е цврста и може повторно да се користи
  • Срце шекерно од Европа
  • Бадеми
  • Декорација
Translate »