Корпа Благодарност

1,750.00ден

Содржина на подарокот:

  • Плетена бела корпа,
  • Портокалово Вино PasionOrange,
  • Лешници, Бадеми,
  • Декорација и декоративни украси.

 

Category:
Translate »