Корпа Задоволство

2,600.00ден

Содржина на подарокот:

  • Плетена корпа,
  • Црно вино Alexandria Cuvee TIKVES (750 мл.),
  • Ritter sport црно чоколадо,
  • Ritter sport чоколадо со лешници,
  • Ritter sport чоколадо со бадеми,
  • Лешници, Бадеми, Семки,
  • Ананас, Банани, Портокали, Мандарини, Киви, Јаболко, Круша,Јапонско јаболко, Калинка,
  • Декорација и декоративни украси.

*Се испорачува во соодветно украсно пакување*Вклучена е бесплатна картичка за порака*Овошјето е свежо и се купува на денот на декорирање на подарокот.* Видот на овошјето може да се промени,но во истиот износ, зависно од сезоната и понудата на пазарот

Category:
Translate »