Корпа мала 1

1,150.00ден

Подарокот сордржи:

  • Дрвена кутија
  • Чоколадо и бомбони од Европа
  • Мало вино од Тиквеш
  • Цвеќе во керамичка саксија АЛОЕ
Category:
Translate »