КОРПА ОВОШНА, ЧОЛКОЛАДО и ВИНО

1,000.00ден4,000.00ден

Корпата се состои од разновидно сезонско овошје, вино и чоколадо.

Цената е во зависност од количината и видот на овошјето, видот на виното и количината и видот на чоколадото.

При порачката можете да кажете какво вино, чоколадо и овошје сакате да биде направена корпата.

SKU: N/A Category:
Translate »