Корпа Убавина

2,000.00ден

Содржина на подарокот:

  • Плетена корпа,
  • Бело вино Alexandria Cuvee TIKVES (750 мл.),
  • Чоколадни бомбони Ferrero Rocher или Lindt Lindor,
  • Лешници и Бадеми,
  • Ананас, Банани, Портокали, Мандарини, Киви, Јаболко, Круша,
  • Декорација и декоративни украси

*Се испорачува во соодветно украсно пакување*Вклучена е бесплатна картичка за порака*Овошјето е свежо и се купува на денот на декорирање на подарокот.* Видот на овошјето може да се промени, но во истиот износ, зависно од сезоната и понудата на пазарот

Category:
Translate »