Кутија Barcelona – 1

950.00ден

Подарокот содржи:

  • Керамичка шолја со апликација на ФК Barcelona и силиконски капак
  • Рачно изработена од пресуван картон и внатрешно облозена со бела хартија, плишана, темно сина коцкаста кутија. Кутијата е цврста и може повторно да се користи
  • Чоколадни бомбони, јајца, чоколадца до Kinder
  • Декорација
Translate »