Машки подарок 3

1,350.00ден

Подарокот содржи:

  • Вино Тиквешко Александрија 200ml
  • Пура PARTAGAS
  • Чоколадни бомбони MERCI
  • Декоративна картонска кутија, рачно изработена од пресуван картон и внатрешно облозена со бела хартија. Кутијата е цврста и може повторно да се користи
  • Декорација
Translate »