Машки подарок 4

900.00ден

Подарокот содржи:

  • STOCK 84 100ml
  • Пура
  • Чоколадни бомбони FERRERO ROCHER или Lindt Lindor
  • Декоративна картонска кутија, рачно изработена од пресуван картон и внатрешно облозена со бела хартија. Кутијата е цврста и може повторно да се користи
  • Декорација
Translate »