Машки подарок 5

1,000.00ден

Подарокот содржи:

  • Pelinkovac 100ml
  • Чоколадни бомбони After Eight mints
  • Декоративна картонска кутија, рачно изработена од пресуван картон и внатрешно облозена со бела хартија. Кутијата е цврста и може повторно да се користи
  • Декорација
Translate »