Посебно срце

900.00ден

Содржина на подарокот:

  • Love шоља со дрвено постоље и лажиче што стои на магнет,
  • Ritter sport црно чоколадо,
  • Lindt lindor чоколадни кугли, црно плишано срце
  • Рачно изработена плишана кутија во облик на срце
  • декорација .

 

Translate »