Роза во бела кутија

600.00ден

 

Розата е декорирана во специјална рачно изработена кутија од пресуван картон и внатрешно облозена со бела хартија. Облозена со специјална хартија во бела боја. Кутијата е цврста и може повторно да се користи.

Translate »