Романтичен подарок

1,350.00ден

Подарокот се состои од:

  • Рачно изработена од пресуван картон и внатрешно облозена со бела хартија, плишана црвена коцкаста кутија со 3 рози. Кутијата е цврста и може повторно да се користи
  • 3 Рози
  • Вино Александрија Тиквеш 200ml
  • Чоколадни бомбони FERRERO ROCHER или Lindt Lindor
Translate »