Сина кутија со вино, цвеќе и чоколадо

1,700.00ден

– Сина плишена кутија рачно изработена
– Сино вино PASIONBLUE
– Три бели рози
– Чоколадни бомбони FERRERO ROCHER или Lindt Lindor
– Декорација

Category:
Translate »