Сина убавина

1,700.00ден

Подарокот се состои од:

  • Рачно изработена од пресуван картон и внатрешно облозена со бела хартија, плишана црвена коцкаста кутија. Кутијата е цврста и може повторно да се користи
  • Чоколадни срца Lindt Lindor (производи од Lindt)
  • Свеќа украсна
  • Декоративни гранчоња
  • Декорација
Category:
Translate »