Со стил

1,200.00ден

Подарокот содржи:

  •  Jack Daniel’s & Cola(Lemonade) лименки 3 x 330ml
  • Рачно изработена од пресуван картон и внатрешно облозена со бела хартија, плишана црна, коцкаста кутија. Кутијата е цврста и може повторно да се користи
  • Чоколадни бомбони FERRERO ROCHER или Lindt Lindor
  • Декорација
Translate »