Тандем Параглајдинг

4,000.00ден5,000.00ден

Ако Вие или Вашата драга личност сте во потрага за повеќе возбуда, забава, екстремно задоволство или едноставно нешто повеќе, можете да го добиете со летање тандем параглајдер со параглајдинг клубот Vertigo.

  • Програма 1– Летање над Охрид. Летање од 1300 метри н.в. од планината Галичица. Или летање од Скопска Црна Гора Целата авантура трае околу 2 часа.- 4000 ден
  • Програма 2 – Летање над Охрид. Летање од 1700 метри н.в. од планината Галичица.
    Целата авантура трае околу 3 часа – 4500 ден
  • Програма 3 – Летање над Охрид или Преспанското езеро. Летање од 1640/1680 метри н.в од планината Галичица. Целата авантура трае околу 4 часа – 5000 ден
  • Програма 4 – Летаат над Струга. Летање од 1600 метри н.в. од планината Јабланица. Целата авантура трае околу 4 часа. – 5000 ден

Со купениот ваучер, се добива едно летање тандем. Во договор со Vertigo клубот се договара времето и местото на летање. www.vertigo.org.mk , http://www.facebook.com/pgvertigo/

SKU: N/A Category:
Translate »