Тиквеш Аlexandria cuvee belo

750.00ден

Бело вино, Chardonnay, Riesling
Бело – Лесно и Свежо
Винарија: Домашна, Тиквеш
Земја/Регион: Македонија, Тиквешко
750 ml

Виното е спакувано во специјална картонска кутија.

Translate »