Тиквеш Alexandria Cuveе

750.00ден

Црвено вино, Мерло, вранец и каберне совињон
Црвено – Богато и Полно
Винарија: Домашна, Тиквеш
Земја/Регион: Македонија, Тиквешко
Кочицина: 750 ml

 

Виното е спакувано во специјална картонска кутија.

Translate »