Тиквеш Cabernet Sauvignon

650.00ден

Црвено вино, Cabernet Sauvignon
Црвено – Богато и Полно
Винарија: Домашна, Тиквеш
Земја/Регион: Македонија, Тиквешко
750 ml

Виното е спакувано во специјална картонска кутија.

Translate »