Aromatic Beauty Institute

1,000.00ден5,000.00ден

Салонот за убавина „Aromatic beauty Institute”е салон во кој се користат високо квалитетните производи.

 Во салонот се нудат третмани за лице и тело осмислени за секој клиент индивидуално препорачани од обучен терапевт.

Третманите за лице и тело се прават за секој клиент посебно,при што вашиот терапевт за убавина се запознава со вашата кожа и ви препорачува што за вас е најдобро во салонот и дома со што со сигурност ќе ги добиете најдобрите резултати за вашата убавина: 

– Лице кое зрачи со убавина 

– Потенко и поцврсто тело 

– Совршено отстранување на влакна  

За понудата за биде целосна,  салонот нуди се за нокти,педикир,депилација,надградба на свилени трепки како и квалитетна козметичка линија која нуди трајни решенија кои не им штетат на вашите нокти и кожа. Во салонот исто така се нудат и третмани и за мажи. 

Козметиката која се користи за третмани е без генетска модификација, без парабен, без хемиски филтери и со мириси кои се компатибилни на кожата, па така вашата кожа може да се негува од најдобрите и најактивните состојки кои можат да се пронајдат во растенијата. Затоа нашиот салон нуди уникатна комбинација на третмани во салонот и целосна козметичка линија која ќе ви помогне да се негувате и сето тоа на целосно природна основа.

https://www.facebook.com/Aromatic-Beauty-Institute-503925876416628/?fref=ts

 

SKU: N/A Category:
Translate »