Bovin Chardonnay Barrique

1,550.00ден

Бело вино, Chardonnay
Бело – Овошно и Меко
Винарија: Домашна, Бовин
Земја/Регион: Македонија, Тиквешко
750 ml

Виното е спакувано во специјална картонска кутија

Translate »