Bovin Merlot Barrique

1,550.00ден

Црвено вино, Merlot
Црвено – Богато и Полно
Винарија: Домашна, Бовин
Земја/Регион: Македонија, Тиквешко
750 ml

Виното е спакувано во специјална картонска кутија.

Translate »