MKC Club & Restaurant

1,000.00ден5,000.00ден

МКЦ ресторант Ви нуди пријатен и убав амбиент за секоја пригода.
Кеј Димитар Влахов 15 Скопје

Резрвации на телефон 02/6090-606

http://www.clubmkc.com/

SKU: N/A Category:
Translate »